Så Gott Som Jag Mår
Åherregú, här sitter en proppmätt chey. Har varit hos morfar på suris och jag tror snart att jag spricker..
I morse var det åter igen jobb, klockan 6 och jag var mer död än vanligt. Tur och konstigt nog har jag alltid varit i tid till jobbet, förstår inte hur jag har lyckats vissa gånger men jag är då nöjd haha! Hur som helst efter jobbet släppte jag så klart ut min hund och senare stod en lång välbehövlig ducsh på schemat. Då jag bockat av det så var det bara att göra sig i ordning för att senare hämta upp mamma och fara till morfars där, som jag nämnde var surströmming på g. Hur gott som helst, speciellt efter att jag längtat ihjäl mig i veckor! 
 
Nu sitter jag här och ångrar att jag tog en eller två strömmingar för mycket, nej vem försöker jag lura, det var såå värt det haha! Hur som helst blir det en lugn kväll med film i soffan i vanlig ordning. I morgon är det äntligen FREDAG och det kunde inte bli bättre. Jag har såå kort dag på jobbet sen ska jag bara hem och njuta. Vi får se vad det bjuds på under morgondagen, jag återkommer!
1 - Ajli Müller

Jag har aldrig ens vågat smaka surströmming efter att ha sett min syrras ansiktsuttryck när hon (försökte) äta det.

Svar: Haha men åh, det är typ bland det bästa jag vet! Men ja, det är så klart lite speciellt. Tycker dock att du borde pröva i alla fall! :D
ajosefinm.blogg.se