#3
När jag var mindre gjorde jag ofta pärlplattor och tyckte det var så roligt. I år tog jag upp det igen och pysslade ihop muggunderlägg som ni kan se på bilderna.  
 
Såhär gjorde jag:
Jag köpte en ny platta i den form ni kan se på bilden ovan, eftersom jag enbart hade ett hjärta och en fyrkantig platta hemma där jag inte kunde få till de former jag ville på mina snöflingor. Sedan la jag pärlorna lite improviserat efter att ha kollat runt på lite bilder tills jag kände mig nöjd. Efter det tog jag plattan till strykbrädan, la ett smörpapper över pärlorna så det täckte dom och mer där till och strök försiktigt med strykjärnet över tills jag såg att alla pärlor hade smält samman. Om ni testar detta så bränn er inte och ha så roligt!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka fyra.
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med. 
1 - Eleonora Adriana ♥

Hpps du har en fin kväll :)

Svar: Åh men tack snälla, desamma! :)
ajosefinm.blogg.se

2 - Eleonora Adriana ♥

Hoppas*

3 - Josefin

Mysigt med lite pyssel :)

Svar: Hihi, tycker det kan vara så skönt att pyssla med något litet för att få en lugn stund! :)
ajosefinm.blogg.se