#22
Eftersom polkakäppar är "så jul" enligt mig kände jag mer eller mindre att jag var tvungen att prova göra denna. Tycker den blev riktigt frän!
 
Såhär gjorde jag:
 
Detta är lika simpelt som det ser ut. Det enda du behöver göra är att införskaffa ett ljus, ett band och polkakäppar. Antalet käppar som du behöver beror förstås på hur tjockt ljuset är men det är nog bara att prova sig fram och se vad som ser bra ut och fungerar för just ditt ljus. Så det jag gjorde var att hålla ljuset i ena handen samtidigt som jag la käpp efter käpp runt ljuset. Där efter tog jag bandet och knöt runt om allt och avslutade med en rosett. Det går såklart justera käpparna när man knutit färdigt så det gör ingenting ifall dom pekar lite knasigt innan du knutit färdigt.
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tjugotre!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.