#21
På något vis tycker jag att detta såg så himla gulligt ut att jag bara kände att jag var tvungen att dela med mig till er!
 
Såhär gjorde jag: 
Det enda jag gjorde var att ta en genomskinlig julgranskula, som jag hade sedan tidigare. Den är enkomt till för att göra egen design eller vad man ska säga. Den går alltså att dela på mitten så jag tog ett sådant ljus som går på batteri och la inuti kulan. Jag tände det så klart innan jag satt ihop kulan. Det jag gjorde sedan var att knyta ett guldigt band för att kunna hänga upp kulan. Där efter satte jag fast en röd rosett i kulans öggla. Sedan var det bara att hänga upp. Tycker det blev så mysigt!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tjugotvå!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.
1 - frida

Så fint det blev!
Måste bara säga att din julkalender är min favorit bland bloggarna som jag följer, den är verkligen så julig, mysig och inspirerande! :D

Svar: Åh men vad gullig du är, gú så glad jag blir! Denna kommentar värmde verkligen! Tack så jättemycket! :D
ajosefinm.blogg.se