#2
Detta pyssel är minst lika enkelt som gårdagens och går snabbt att göra så länge man har alla prylar redo. Själv tycker jag att ett par guldiga kottar pryder fint såhär kring juletid.
 
Såhär gjorde jag:
Jag började med att gå ut och plocka så många kottar jag trodde mig behöva och eftersom dom inte var utslagna så la jag dom inne i huset på tork. Efter någon dag så var dom "utslagna" och jag kunde sätta igång med pysslet på riktigt. Jag har för mig att det finns att köpa kottar med ifall man inte har möjlighet att plocka egna eller tid att låta dom slå ut. Hur som helst, efter att man har det man behöver vilket är kottarna, färgen och det man ska applicera färgen med så är det bara att börja måla så mycket eller lite som man vill på kottarna och låta dom torka. På översta bilden ser ni hur jag använde mig av mina färdiga kottar. 
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tre.
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.
 
1 - ISA

det är så fint med alla olika typer av adventsljusstakar som folk har <3

Svar: Ja eller hur! Jag har till och med flera stycken, tycker det är så mysigt att ha dem tända!<3
ajosefinm.blogg.se