#19
Okej, jag har pratat om att det varit enkla grejer tidigare men denna tar nog priset. En mycket enkel men samtidigt fin ljushållare.
 
Såhär gjorde jag:
Jag tog ett av våra glas som vi redan hade hemma, som jag tyckte skulle passa till endamålet. Fyllde glaset med bollarna som ni kan se på bilderna ovan, dom satt samman i ett snöre. Även den var något som vi redan hade hemma och sedan vände jag bara på glaset samtidigt som jag såg till att ingen av kulorna föll ut. Placerade ljuset på glasets fot och sedan var jag färdig. Bara att tända ljuset och mysa resten av kvällen. Kom bara ihåg att se till att allt står stadigt så att det inte händer någon olycka!
Du kan så klart använda dig av annat att ha i glaset så som exempel julgranskulor, stora som små eller varför inte ställa det hela på en bricka och ha fakesnö och en söt tomte där i? Ja det är upp till dig helt enkelt!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tjugo!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.