#17
Dessa kanske inte är de mest juliga naglar som ni skådat men jag har använt mig av mönster som för min del kan kopplas till julen, för bara för att det är jul måste inte allt gå i färgen röd.
 
Såhär gjorde jag:
Precis som senaste inlägget om naglarna så använde jag mig av ett dottingtool. Jag använde en ljusgrå färg som grund och där efter improviserade jag fram lite oilka "designer" på mina naglar. Pekfingret ha något som föreställer en snöflinga som jag bara på fri hand "prickat" fram och satt en strassdiamant i mitten av. Långfingret har bara silvriga prickar på rad med två guldiga prickar på slumpat ställe. Ringfingret har lite sneda ränder som kan liknas med en polka.. i silver och guld. Lillfingret har åter igen silver- och guldprickar som är utsatta slumpmässigt även det. På tummen som inte fick vara med på bild har jag bara satt ut två stora prickar mitt emot varandra en i guld och den andra i silver.
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka arton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.