#15
Jag ber om ursäkt i förväg. Jag hann knappt få till något alls till idag så kvaliten på detta inlägg är kanske inte på topp! Men kanske fungerar det ändå!
 
Såhär gjorde jag: 
Jag använde mig av ett guldigt, vitt, genomskinligt, svart och rött lack. Dessutom använde jag ett dotting tool. Jag började med att måla alla naglar röda och där efter valde jag att på ringfingret göra någonting som ska föreställa tomtens dräkt/rock. Om du ser naglarna så att fingrarna pekar mot dig så började jag med att måla ett upp och ner vänt "T" i den vita färgen med nagellackets pensel. Efter det "prickade" jag ett svart streck med en dotting tool på mitten av nageln, vågrätt. Där de svarta och vita strecken gick ihop tog jag återigen dotting tool'en och prickade en guldig fyrkant vilket ska föreställa spännet på tomtens bälte. Efter det drog jag bara över ett genomskinligt lack och så var det klart! 
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka sexton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.