#14
Dessa var bara för söta så jag provade att göra egna. Inser såhär i efterhand då jag redigerad bilderna att trots att vi skulle äta upp dom direkt efter dom var gjorda så borde jag, om inte annat för bilderna ha vart lite med noggran haha! Menmen ni förstår i alla fall principen.
 
Såhär gjorde jag:
Jag tog ett digistive som jag kletade fast glasyr på så att det skulle lika smält snö sedan tryckte jag fast en marshmallow försiktigt i de innan det stelnat till. Efter det tog jag en tandpetare och gjorde prickar som mun och ögon i  chokladsås och en näsa med lite chokladsås och glasyr blandat. Jag placerade ut armar och knapparna på lite olika sätt som ni kan se på bilden ovan, även det i chokladsås. Dessutom dekorerade jag med lite olika strössel på den smälta "snön". För er som tänkt göra en snögubbe med fler än en marshmallow och undrar så satte jag ihop dom med en klick av glasyren. Svårare än så var det inte, lycka till! 
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka femton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.