#13
Ska du bjuda över någon kring jul? Då kanske detta är något du vill prova för bordsplacering. Ett enkelt men ändå väldigt fint alternativ till namnskylt. 
 
Såhär gjorde jag:
Jag använde mig av tre stycken polkakäppar, dom tejpade jag ihop med en genomskinlig så att dom höll ihop då jag skulle knyta en rosett av ett rött band rund. Ni kan se på bilden hur två polkakäppar är riktade lite framåt medan den tredje är riktad rakt bak för att kunna stödja upp så de kan stå av sig självt. 
Efter att käpparna satt samman så klippte jag ut en bit ur ett vanligt papper som man kan skriva exempel namnet på som jag sedan placerade i krokarna på de två främre käpparna som ni kan se ovan. 
Ett litet tips är ifall du inte har bestämda platser eller vet hur främmandet vill sitta kan du ju alltid bara ha dessa på sidan av så var och en får ta med sin egna till den plats de vill sitta på eller kanske vill du bara ge var och en tre polkakäppar och detta är ett finare sätt att göra det på? Haha aja hoppas ni förstod. Om inte, fråga på!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka fjorton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.