#11
Okej för att vara ärlig är detta inte något jag är nöjd med men för tillfället är det de enda jag har att bjuda på i denna "lucka". Kanske får någon av er i alla fall någon insperation och kan göra något bra utav det haha!
 
Såhär gjorde jag: 
Åter igen, denna grej är hur simpel som helst. Jag införskaffade mig ett par genomskinliga julgransbollar som jag proppade med silkespapper, ena med rött och andra med vitt. Bollen med rött silkespapper ska föreställa tomtens rock kan man säga så till den tog jag en bit av ett gammalt smalt skärp och trädde på en sådan där metallgrej som man öppnar läskburkar med, skärpet tejpade jag bara fast med en genomskinlig tejp på baksidan. Bollen med det vita silkespapperet va ännu simplare då jag bara tog en svar penna och målade tre svarta prickar på själva bollen, denna ska föreställa en snögubbes mitt-del. Till sist trädde jag och knöt ett guldigt band i vardera boll så att jag skulle kunna hänga upp dem och så var de klart.  
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tolv!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.