Våffeldagen
Dagen till ära blev det våfflor till middag. Supergott var det och kändes enkelt att slänga ihop då vi var båda trötta och hungriga efter dagens flängande. Vi har i och för sig inte varit på så många ställen eller ens gjort mycket väl där men eftersom denna dag kändes väldigt seg från bägges håll så blev vi i alla fall trötta. Vi har i alla fall varit och handlat lite, bland annat fått med mig ett skoställ hem som vi får se om jag skruvar ihop kanske ikväll och sedan har vi hälsat på bådas föräldrar. Hela dagen flög bara förbi men inte gör väl det något, det är ju trots allt helg. 
I morgon väntas andra trevligheter men nu ska jag i alla fall ta det lugnt vid datan ett tag med podcast i öronen. Om vi inte hinner höras igen innan läggdags så får ni sova så gott så hörs vi i morgon! 
Hur fin?!
Så i morse strax efter klockan sex begav jag mig ut för att hoppa in i mamma och pappas bil som var på väg mot Piteå, där jag alltså har spenderat hela min dag. Vi stannade till på ett kafé och Frasses under dagen annars har vi bara gått runt på affär efter affär och haft det allmänt trevligt och shoppat lite förståss. Blev inte mycket köpt för min del så har inte så mycket att visa, men ögonshoppat har jag gjort vill jag lova! Där emot kan jag visa denna sko som jag fick. Det är egentligen ett "flaskställ" men jag kommer troligen bara ha den som den är eftersom jag tycker den är såå fin! Blev kär i den så fort jag såg den så åter igen TACK.
Efter Frukost
Alltså hur härligt är det inte att våren smyger sig på? Det är så trevligt att bland annat äta frukost när man ser solen och blå himmel utanför fönstren. Dagen blir så mycket bättre då det känns som att energin bara flödar in i kroppen då vädret är på ens sida. Hur som helst, nu ska jag och vovven gå ut ett tag och se om vi kan hitta på något spännande att göra. Resterande tid av detta dygn vet jag inte vad som kommer att ske så det återstår att se, återkommer!