Glädje I Ett Solsken
Bara att solen tittar fram om dagarna ger mig glädjerus. Det känns bara så himla bra och ännu bättre blir det så klart då man inser att fredag bara ligger runt hörnet och att helgen sakta smyger sig på. Jag hoppas på en mysig helg med massa sol, värme och roligheter! Vad har ni för planer i helgen?
Punktligt
Dessa lediga dagar har varit väl behövliga. Inte för att jag är slut eller haft mycket på jobb osv utan bara för att få rå om och vara med nära och kära och bara haft det allmänt bra. Det är inte bara jag som haft det bra utan även mina naglar. Dom har fått vila från lack ett par dagar och även genomgått ett litet "nagelspa" vilket kändes väldans behövligt. Dock blev jag uttråkad igår kväll/natt vilket resulterade i plottrigt målade naglar haha! Jaja, kunde väl blivit värre.. Hur som helst, snart blir det att inta sängläge för i morgon väntas jobb.
Favorit:
The One - Base & Top Coat
 
Dessa fick jag hem för ett tag sedan och jag har enbart hunnit prova det ett par gånger men jag är redan stormförtjust. Det är lätt att applicera, det torkar snabbt och sitter väldigt bra. Jag har bland annat provat att använda det tillsammans med ett billigare lack som annars inte sitter speciellt länge och då höll det betydligt bättre så jag har hittillls ingenting negativt att säga om detta lack, det gör verkligen sitt jobb!