För Det Bara Är Så

Trots att jag hade sovmorgon idag så var jag i vanlig ordning vaken samma tid som annars. Det är så typiskt mig att inte utnyttja sovmornarna på ett bra sätt men hur som helst. Efter jobbet, när jag kommit hem så slängde jag mig i poolen och plaskade runt tills det var middag, haha!

För tillfället ser jag serie med min bästa vän Mara Bou i den nya soffan och bara myser. Senare kanske det blir lite valpmys, det återstår att se om kroppen orkar efter denna dag (varför skulle den inte liksom, vem kan stå emot hundbäbisar?!).

Äntligen!
Som vi har sökt efter en soffa vi velat ha! Nu har vi äntligen hittat en som vi känner oss nöjda med. Den kommer från Mio och den passar såå bra här hemma! Vi kikade runt där idag då dom hade en massa rea och det slutade helt enkelt med att denna sköning fick följa med oss hem! Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om den annat än att jag verkligen tycker om den, haha! 
 
Annat än att vi varit på Mio och fortsatt städat här hemma så har vi även hunnit med att ta ett första dopp tillsammans i poolen, det var faktiskt inte så kallt som jag trott så det var riktigt skönt att ta sig några simtag i solen. Så i morgon blir det att återgå till verkligheten och börja om att jobba efter en skön helg. Hoppas ni haft en lika bra midsommar och helg som jag. Vi hörs senare finingar! 
Inte Helt Fel Faktiskt
Dagen idag startade redan klockan 6 i morse då det väntades lite jobb för min del. Med tanke på att det bara gällde två timmar så var det inte speciellt jobbigt så fort jag hade fått mig upp ur sängen så att säga, haha!
Hur som helst så lyxade jag till det med en lite frunch efter jag kommit hem men annars har inte så mycket hänt här hemma annat än att vi har mätat lite och så inför ett kommande projekt. Nu ska här städas och sedan får vi se om vi kanske far någon stans lite senare, återkommer!