Skrumpen Potatis Och Bits
Denna dag startade enligt min mening alldeles för tidigt. Jag var på jobbet klockan 6 och sedan var det bara att köra på, kunde dock trösta mig med att jobb-dagen skulle sluta redan kring lunch så det kändes mycket bättre. Blev erbjuden mer jobb men tackade endast ja till en timme extra för jag kände att jag inte skulle klara en heldag idag. Mina händer, eller ja snarare lederna i händerna värker och jävlas så var lika bra att ta en kortare dag. Dom har blivit knas efter att jag burit väldigt tungt i händerna och inte kunna hålla på något bra sätt, aja strunt samma, det är inte relevant haha!
 
Ikväll har i alla fall jag och Sebbe kikat runt på IKEAs hemsida då mina far- och föräldrar ska dit i morgon. Vi hittade ett skrivbord som jag har bett dem köpa med sig så det kommer bli kanon! Annat än det har vi shoppat lite på Byggmax och ätit en god middag framför film. 
Det blir en tidig kväll för min del ikväll med eftersom jag som resterande veckor av mitt "sommarschema" börjar klockan 6 varje dag. Så nu ska vi hitta på något skojjsigt sen ska jag skalla kudden och hoppas på en god natts sömn!
1 - Sarah

Va jobbigt o börja så tidigt :/ Skönt o sluta ganska tidigt iaf :)

Svar: Jo det är lite jobbigt, men bara jag får mig upp så brukar det gå bra :)
ajosefinm.blogg.se

2 - Ajli Müller

Härligt med en extra timlön i alla fall :D

Svar: Hihi jaa verkligen, man ska väl egentligen inte "klaga" då men trots allt har ett jobb! :)
ajosefinm.blogg.se

3 - josephine Asplund

Ha en underbar kväll och super fin blogg du har, kram<3

Svar: Åh, tack detsamma, vad glad jag blir! Kramkram <3
ajosefinm.blogg.se