Glas Utan Vassa Kanter
Okej som jag nämnde så har jag ju köpt ett nytt "skrivbord" som mamma kom hit med igår. Idag då jag kommit hem från jobbet satte jag igång direkt att bygga ihop det, superenkelt var det. Blev hur fint som helst också enligt mig, synd bara att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av alla kablar men det löser sig väl senare kanske haha!
 
Tycker som sagt det blev så himla bra så jag är mer än nöjd men där emot är denna bild allt jag bjuder på, mest på grund av att det ser för taskigt ut runt om speciellt med sladdarna..
Men som man kan skymta så är bordet i glas och har en liten, ja hylla kanske man kan kalla det där jag valde att ställa min dator eftersom den passade så perfekt där. Benen och ramen till bordet är gjort i stål eller liknande material, är inte så bra på avgöra sådant men ja ni förstår säkert. Så det är verkligen ett nätt bord vilket inte heller är helt fel då vi har det lite trångt redan som det är!
Petter, Sebbe Och Min Bästa Vän

Vi är hemkommna efter en kväll i stan och jag måste verkligen sova, dels för att jag ska upp i morgon men också för att jag verkligen är såå trött. Vi har varit och sett Petter uppträda och det var såå mysigt. Vi satt på en filt i sanden och åt jordgubbar för att sedan stå på tå och gunga med hela hans framträdande, haha ja vilken kväll.

Jag fick hem lite grejer från Ikea, jag nämnde ju ett skrivbord så tänkte att jag i morgon kommer visa i alla fall det. Varken hinner eller orkar fixa ihop det nu. Okej tiden springer iväg så ska släcka lamporna och se om jag kan somna, vi hörs i morgon!

Skrumpen Potatis Och Bits
Denna dag startade enligt min mening alldeles för tidigt. Jag var på jobbet klockan 6 och sedan var det bara att köra på, kunde dock trösta mig med att jobb-dagen skulle sluta redan kring lunch så det kändes mycket bättre. Blev erbjuden mer jobb men tackade endast ja till en timme extra för jag kände att jag inte skulle klara en heldag idag. Mina händer, eller ja snarare lederna i händerna värker och jävlas så var lika bra att ta en kortare dag. Dom har blivit knas efter att jag burit väldigt tungt i händerna och inte kunna hålla på något bra sätt, aja strunt samma, det är inte relevant haha!
 
Ikväll har i alla fall jag och Sebbe kikat runt på IKEAs hemsida då mina far- och föräldrar ska dit i morgon. Vi hittade ett skrivbord som jag har bett dem köpa med sig så det kommer bli kanon! Annat än det har vi shoppat lite på Byggmax och ätit en god middag framför film. 
Det blir en tidig kväll för min del ikväll med eftersom jag som resterande veckor av mitt "sommarschema" börjar klockan 6 varje dag. Så nu ska vi hitta på något skojjsigt sen ska jag skalla kudden och hoppas på en god natts sömn!