Fyra Vill Ha
(Bilder lånade från google)
 
Odd Molly-filt, Marc Jacobs-klocka, GreenGate-mugg och ett Voluspa-ljus. Dessa är fyra saker som jag bara önskade att jag hade. Dom verkar så fina och står högt upp på min önskelista! Jag kollar på dessa och även fler grejer lite var och varannan dag och bara drömmer om att dom var mina haha! 
Mycket Nytt
Blir många inlägg på raken nu där jag bara skriver vad jag införskaffat men tyvärr är det de enda som jag har att dela med mig av för tillfället. Denna bok införskaffade jag mig i dag i alla fall. Tyckte den var så fin så kunde inte motstå! Det är helt enkelt olika fina bilder med lite fina citat och andra fina texter. Blev mycket fint nu men det är för att det är det boken verkligen är. Har bara hunnit kika igenom den lite snabbt men gillar den redan. Den kommer vara kul att titta i lite då och då och bara glädjas åt tror jag. Denna passar nog mig perfekt! 
Make A Line
Idag fick bland annat detta följa med mig hem efter ett snabbt litet äventyr på maxi haha! Tänkte att den guldiga eye-liner skulle passa då man ska fota bland annat och det svarta nagellacket köpte jag enbart för att prova om det fungerar. Har haft ett tidigare i en annan färg men det var så länge sedan så tänkte att det kunde vara kul att prova igen. Det är alltså en vanlig pensel i och någon slags tipp längre upp som man ska kunna använda som penna eller liknande. Jag tänkte nästan att jag skulle slänga upp ett inlägg då jag provar lacket, kanske någon av er, precis som jag vill veta om det fungerar? Hur som helst, imorgon på morgonen väntas jobb och sedan blir det lite annat. Jag kikar in imorgon igen!