Kroppsform
Okej så idag steg vi upp klockan nio och gjorde oss redo för dagen. Vi åt och tog det lungt ett tag tills vi vid tolv mötte upp Sebbes mamma och mormor på stan för lite käk. Blev bjuden på Tatung eftersom jag har fyllt år, hur snällt?! Supergott och trevligt var det. 
Efter lunchen så gick vi skilda vägar och jag och Sebbe gjorde en liten shoppingrunda då vi lika var i stan. Det jag fick med mig hem var dessa två berlocker, en kamera och en studentmössa i silver, en svart tröja och en vit kappa, kofta, tröja? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men fin var den då.
 
Det enda jag tycker är synd är att jag personligen inte tycker att de kläder jag egentligen vill ha är speciellt smickrande för min kroppsform så det brukar alltid sluta med att jag inte har det jag egentligen vill utan någon kanske mer passande, men jag försöker att tänka bort det och ha de klädesplagg jag tycker är snygga i alla fall för ja, varför inte? Någon gång kommer jag nog hitta både min stil och passande kläder, så jag är inte orolig för det. Menmen detta var allt för nu, vi hörs snart igen. Ha en trevlig helg!