Premiär-tänt
Igår då jag och Sebbe var och handlade kunde jag som vanligt inte hålla fingrarna i styr, fick helt enkelt med mig grejer hem som jag inte for dit för om man säger så. Bland annat fick detta ljus följa med, vilket jag inte ångrar en sekund. Det doftar vanilj och ingen är nog mer förvånad än jag då jag inte brukar tycka den doften passar ihop med mig eller hur man fint ska säga det men denna doftade faktiskt gott så ikväll blir det att tända detta trevekade undervärk till filmmyset.
 
Hoppas eran lördag varit bra, här har det regnat hela dagen. Gjorde mindre då jag ändå skulle jobba men fint väder vill jag nästan alltid ha i alla fall. Menmen detta kan väl va mysigt någon gång med. Nu ordpluppar jag bara känns det som så jag avrundar här, kramkram!
Inte Redo
Efter att jag och mamma gått på stan i timmar utan att hitta något som jag skulle kunna ha på brölloppet så bestämde vi oss för att se om vi kunde hitta några slags kostymbyxor eller liknande så det slutade med att jag kom hem med denna byxa. Hittade dock inget att ha till så det återstår lite jakt efter det men det ska väl gå lösa.
 
Jag måste bara få ursäkta mig för hur skitig spegeln var, byxorna är helt svarta o inte fläckiga så ni vet haha! Var så kallt så jag ids inte gå ut och fixa bättre bilder så dessa får duga helt enkelt. Snart ska jag och Sebbe fara och handla lite mat och så, sen blir det nog en myskväll som inte slutar allt för sent eftersom jag ska jobba även i morgon. På återseende mina vänner!  
Hjälp Mig Snälla!
Okej jag skulle verkligen vilja ha er hjälp och era tips. Jag ska på bröllop om inte alls så många dagar och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Klädkoden är kavaj och ja för att förtydliga så är jag gäst. Som jag förstått det ska brölloppet hållas utomhus, förmodligen på typ gräs/grus, så något som passar till de. Har ni det minsta lilla som tips så snälla kommentera för
jag har verkligen inte idé alls! Snälla hjälp!
 
MVh Desperat chey.