2 I Rad
Haha det blir mycket kaktusar här nu men jag tänkte bara att jag skulle visa er de andra två kaktusarna som jag köpte idag, hihi! Den till höger är alltså den jag köpte redan igår och de andra två for jag och Sebbe och köpte tidigare idag. Är fortfarande lika nöjd och ännu bättre tycker jag att det blev med de andra två på plats. 
 
Annat än det och en liten utflykt vi tog i samband med kaktusköpet så har jag och Sebbe ätit en frukost bestående av bland annat nybakta scones, vilket inte var så tokigt. Jag brukar inte baka ofta och speciellt inte bröd men idag kände jag bara ett sug och drog i gång innan jag hunnit ändra mig och det gjorde jag verkligen rätt i känner jag. I kväll har jag inte planerat att göra något speciellt så vi får se vad vi hittar på, hade i alla fall tänkt hinna med att städa lite. Vad har ni för er en dag som denna? 
Kaktus
Jag har länge suktat efter en lite kaktus och idag tog jag tag i det och köpte med mig de och en liten kruka till och jag känner mig väldigt nöjd. Har redan planerat att införskaffa åtminstone två till, var tänkt att göra det redan idag men jag kunde inte bestämma mig vilka fler jag ville ha så det fick bli denna till att börja med. Tycker de är så fint med kaktusar, speciellt dessa som är så små och söta och förhoppningsvis är detta en av de få växter jag faktiskt kan hålla vid liv då jag verkligen vill ha dem haha!
Varför ska helgerna gå så snabbt?..
Redan söndag.. tyvärr. Tycker helgerna nu för tiden bara går alldeles för fort. Hur som helst, idag har jag inte hunnit så mycket mer än att fixa på med bilen. Vet inte riktigt vad annat jag ska göra idag men jag har funderat på att fara ut en sväng och fota och jag tror att det är så det får bli. Kanske kommer det upp något här senare, vi får se helt enkelt. Annars ska jag väl bara ta vara på denna söndag då det väntas jobb i morgon.