Pojken
Nu hade jag tänkt göra något som jag inte gjort på väldigt länge. Jag tänkte krypa ned i sängen och bara ta det lungt med en bok i famnen. Tänkte att jag kunde passa på nu när jag inte har något annat för mig. Idag har jag bara jobbat och lika så i morgon, dock är jag ledig nu på lördag på grund av röd dag och det känns väldigt skönt!
Monster
Har just öppnat en monster som för mig är ny. Jag såg den först igår på ett ica och idag kom Sebbe hem med en. Först måste jag bara säga att burkens design eller vad man ska kalla det  bara är för snygg haha! Smaken är kanske inte en favorit hittills, men kanske kan det bli. Var i alla fall roligt att prova på något nytt.
Gold Blinds Many Love Blinds All
Bilder från Google.
Jag sitter i vanlig ordning och bara drömmer mig bort bland bilder på nätet. Jag kollar runt på lite inredning som jag skulle vilja pryda mitt framtida vardagsrum med, haha! Jag kan sitta timme efter timme och bara kolla runt på inredning, tycker det är så himla roligt. Kan inte länkta mer tills jag flyttar hemifrån och får inreda precis som jag vill!