Första Advent
Åh äntligen!! Som förmodligen dom flesta av er redan uppmärksammat så är det första advent idag och jag är så glad! Har stökat på i huset hela dagen, städat, pyntat och lyssnat på mysig musik. Det har varit en så bra dag, hoppas eran dag har varit minst lika bra! Nu ska jag nog bara se lite serie, stöka på lite till och sedan äta en kaka eller två haha.
Så Fruktansvärt Taggad
 
Jag kan bara inte sluta längta till julen alltså. Idag har jag haft julen i tanke i princip hela dagen, jag förstår verkligen inte. Jag och farmor slängde ihop några knäck och sedan har jag börjat ta fram lite pynt. Gardiner står på tur och jag känner mig verkligen tidigt ute! Julmusiken spelas ur mina högtalare och än en gång förstår jag inte haha! 
Annorlunda För Att Vara Jag
(Bilder lånade från Google)
Sedan slutet av Oktober har jag av någon konstig anledning haft jul-känsla, jag sitter och längtar till jul och tittar runt på internet typ hela tiden och får så sjukt med insperation haha! Det är extra konstigt då jag knappt brukar ha någon jul-känsla i vanliga fall, inte ens dagen före jul liksom. Brukar ni få jul-känsla? När brukar den ifalla i så fall?