Nostalgiglass
Har just ätit upp glassen som ni ser på bilden och jag måste bara blogga om det eftersom jag idag när jag och Sebastian var på Biltema hittade dessa skålar och självfallet fick det följa med ett par hem. Hade nämligen sådana när jag var mindre och jag kunde bara inte låta bli. Vet egentligen inte vad mer detta inlägg ska handla om så jag antar att jag ägnar det åt glassen, haha! Jo, det får bli så idag, tack för mig! Haha.
Från Det Ena Till Det Andra

Jag har just intagit sängläge och ska sova så snart jag skrivit klart det här inlägget. Kom hem från farmor och farfar för kanske en timme sedan, jag och mamma tog oss en cykeltur dit. Innan dess har jag och Sebastian varit i Ursviken och pantat burkar som fyllde fyra sopsäckar fulla, haha! Annars har inte så mycket mer hänt jag har målat lite som tidsfördriv och ja bara tagit det lugnt. 

Där emot var jag allt annat än lugn tidigare idag när jag, klantig som jag är tappade min kamera i trappan! Jag fick så klart panik och börja stört-flänna (ja min kamera betyder väldigt mycket för mig). Tur i oturen var att kamerahuset klarade sig någorlunda, det digitala är oskatt men några defekter blev det utvändigt. Dessvärre flög fästena till objektivet i bitar så det går inte längre använda det om man inte håller fast det mot kameran som får vara min lösning tills vidare då jag fixat ett nytt. 

Sammanfattningsvis kan man säga att dagen började bra med solsken och allt men slutade desto sämre. Bäst jag skallar kudden nu så att det inte händer något mer, haha! 
Frullen
Nu har jag just tryckt i mig nutellamacka och mjölk, till sällskap hade jag youtube. Är så fruktansvärt mätt att jag måste sitta och vila lite innan jag kan börja fixa mig. Idag blir det nog bara att ta det lite lugnt på hemmaplan eller möjligtvis dra en sväng till Ursviken. Vi får se, jag återkommer!