#9
När jag såg denna så kände jag bara att jag var tvungen att prova göra en själv. Vad tycker ni, visst är den häftig?
 
Såhär gjorde jag:
Jag använde mig av tjugo stycken polkakäppar. Först tejpade jag ihop käpparna två och två och sedan satte jag alla samman, men där gör man så klart för det man känner är enklast. Hur som helst satte jag ihop dom med vanlig genomskinlig tejp men man kan säkert använda sig av lim ifall man känner för det. Efter alla satt ihop så klippte jag en bit ur en papptallrik (eftersom jag inte hade något hårt papper eller liknande hemma) och placerade i mitten och tejpade fast varje käpp på dens baksida. Efter det skrev jag med en guldig penna och klistrade fast ett klistermärke för att  "piffa" upp lite. Det sista jag gjorde var att knyta en rosett med ett rött band i de två "översta" käpparna för att kunna hänga upp den.  
 
Ett litet tips: behåller man plasten på käpparna, som jag gjorde så kan man ju också äta upp dom när man känner att godissuget smyger sig på eller när man inte längre vill att den pryder ens hem.
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tio!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.
1 - AngelicasVärld

Men så fin!!

Du missar väll inte att tävla i min härliga julkalender - idag tävlar jag ut ett smyckeesset för 1100 kr från underbara Regina Gräns och redan imorgon bitti öppnar jag en ny lucka med en ny härlig tävling!