#8
Det jag gjorde idag tog inte speciellt lång tid det heller och var hur simpelt som helst! Enligt mig blev det någonting som skulle vara lite roligare att bjuda på än en vanlig chokladbit.
 
Såhär gjorde jag: 
Jag började med att smälta chokladen och hällde den sedan i olika pepparkaksformar som jag tyckte skulle passa. Jag insåg lite sent att jag inte skulle ta så mycket choklad som jag gjorde eftersom det kan bli lite mastigt. Hur som helst innan chokladen börjat stelna så "dekorerade" jag chokladen med det jag ville ha. Dekorationen som ni ser på bilderna är små runda strössel och sönderhackad polkakäpp. Då jag var färdig ställde jag in chokladen i frysen och lät den stelna och sedan var det klart!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka nio!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.