#5
Sötsugen? Dessa pepparkakor är både lätta att göra och väldigt söta att titta på! Här är ännu ett bevis på att något enkelt kan räcka gott och väl.
 
Såhär gjorde jag:
Just för dessa pepparkakor använde jag mig av en köpes-deg. Jag kavlade ut degen tog en rund pepparkaksform och började att stansa ut. Stoppade in plåtarna i ugnen, ja jag gjorde precis som vanligt när man bakar pepparkakor helt enkelt haha! Efter att kakorna var klara så smälte jag choklad i en skål, tog en tandpetare och började "måla" ögon och horn på kakorna. Där efter la jag en lite större klick choklad som "lim" där jag ville att nosen skulle sitta, till själva nosen använde jag en röd skittles. Detta var som sagt väldigt enkelt att göra och tog inte mycket tid. Man kan självklart använda sig av glasyr och annat. Bara fantasin kan hindra en liksom.  
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka sex!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.