#23
Detta ska alltså föreställa ett "snögubbe-kuvert" men av någon anledning kan jag inte annat än att se en pingvin haha! Men kanske fick du en idé av detta ifall du ska ge någon en peng eller kanske ett presentkort i julklapp!
 
Såhär gjorde jag:
Jag klippte ut åtta stycken cirklar, en triangel och en liten hatt i ett lite hårdare papper. Sedan färglade jag dom i svart och orange. Som ni kan se på den vänsta bilden ovan så ligger det också en röd penna där, jag tänkte först göra en halsduk men det blev inte av. Hur som helst, varför jag valde att inte måla direkt på kuvertet var enbart för att färgen då skulle komma igenom och det ville jag inte.
Efter jag gjort klar var bit så tog jag bara ett limstift och limmade fast dem på kuvertet. Och vips har man någonting gulligare än ett vitt vanligt kuvert att ge bort!
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tjugofyra!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.
1 - Matilda Berlin

Nämen åhh vad sött! :)

Svar: Hihi eller hur! Blev inte riktigt nöjd men var bara tvungen att prova! :)
ajosefinm.blogg.se