#18
Att få en liten klapp på julafton är så klart trevligt. Men är det bara jag som kan tycka att en fin inslagning kan göra klappen ännu mer intressant? 
 
Såhär gjorde jag:
Jag menar inte att jag dissar en vanlig rektangel- eller kvadratiskt format paket men på senaste har jag tyckt att det är lite extra kul att ge bort "annorlunda" format/inslaget paket. Ett exempel jag har ovan, till vänster är ett paket som är sex-sidigt och vem skulle inte bli nyfiken på att öppna det och se vad som gömde sig där inne? 
Det andra paketet jag har, det till höger är kanske inte en så annorlunda form men det är inte inslaget i papper som de "vanliga" är för mig utan jag har använt mig av en rund plåtburk och bara knytit band runt vilket jag tycker är väldigt fint. Då man kan lägga något fint i burken så får presenttageren inte bara en fin gåva som är inslagen utan även en burk som kan utnyttjas vid annat tillfälle. 
Dessutom kan jag tycka att det är så himla fint när man använder sig av cellofan och slår in sina gåvor med. Enkelt och väldigt stiligt! 
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka nitton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.