#16
Jag har nog aldrig vart duktig på att få mina bakverk att se tillbjudande ut så är kanske inte så förvånad om ni precis som jag tänker "detta kan jag göra bättre" men jag kan i alla fall tillägga att det smakade gott vilket är huvudsaken haha! Dessutom tycker jag att det var en gullig idé. Kanske kan jag lyckas om jag ber min bakexpert till farmor om hjälp nästa gång!
 
Såhär gjorde jag:
Jag gjorde helt enkelt en kladdkakesmet som jag delade upp i lite större muffinformar. Efter dom hade svalnat av så tog jag vanlig grädde som jag vispat ihop och smetade över muffin. Där efter tog jag åter igen min kära vän chokladsåsen och gjorde prickar till mun och ögon. Näsan gjorde jag på enklaste sätt vilket var att jag blandade lite av grädden som var över med lite chokladsås och lade det i en linje. Hoppas jag gör mig något så när förstådd, annars är det som sagt bara att hojta till!  
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka sjuton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.