#12
Att ge bort personliga julklappar är så klart roligare, i alla fall i min mening. Men om man inte har möjlighet att ge bort någonting som är speciellt personligt kan man i alla fall piffa presenten med något lite personligt.
 
Såhär gjorde jag:
Jag skissade upp en gran, fyllde i den men en guldig penna och gjorde en stjärna och stam i en svart färg på en redan färdig etikett eller vad man nu kan kalla det. Vill du kan du förståss klippa ut en egen med någon annan form, men eftersom jag vill hålla allt så simpelt som möjligt så valde jag att ta en färdig etikett. Sedan skrev jag bara God Jul nedtill med samma svarta färg som innan och sedan var jag klar. Detta var bara ett exempel men självklart kan man använda sig av mycket mer så som klistermärken eller skriva en personlig text som passar den som ska få presenten. Ja möjligheterna är oändliga.  
 
Hoppas du gillade detta, imorgon öppnar vi lucka tretton!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.
1 - a n n i k a

Så fint :D

Svar: Åh men tack vad snällt! :)
ajosefinm.blogg.se