Odd Molly
Sitter i vanlig ordning och bara slö-surfar. Idag har jag fastnat för märket Odd Molly och sitter alltså och drömmer mig bort bland alla dess fina plagg och dekorativa filtar. Tycker verkligen att stilen är hur fin som helst och att dess mönster bara är för fina. Skulle verkligen inte tacka nej till att bära ett plagg eller två från märket!
Gra(n)tulerar!
Dagens fynd! Ett par granar i metall. Tycker dom är så himla snygga. Jag tvekade ifall jag skulle köpa dom till en början så till slut så köpte mamma dom åt mig haha! Vilket jag är så glad över, för jag är verkligen hur nöjd som helst!  
#24
Först och främst måste jag börja med att säga, GOD JUL! Hoppas ni får en fin jul!
Hur som helst. Det jag främst hade i tankarna inför detta inlägg var att det skulle vara simpelt och något man skulle kunna göra hemma på ett eller annat sätt utan att måsta införskaffa en hel del grejer. Så ifall du sitter och har en tändsticksask där hemma som du egentligen vill ha framme men låter bli eftersom det inte passar så har jag ett litet tips här.
 
Såhär gjorde jag:
Jag tog en stor tändsticksask och ritade av på ett presentpapper. Där efter klippte jag ut en rektangel efter måtten och limmade fast papperet på tändsticksasken med ett vanligt limstift och bara sådär blev det mycket trevligare att låta tändsticksasken ligga framme. Man kan självklart pyssla på ännu mer och få den ännu lite piffigare men jag valde som sagt att göra något i simplaste slag!
 
Hoppas du gillade detta! Och åter igen, GOD JUL!
Detta inlägg är en "lucka" av tjugofyra. Jag kommer fram till jul att lägga ut ett inlägg per dag som ska representera en lucka ur min julkalender. Såhär i förväg kan jag säga att den kommer innehålla saker som du kan pyssla på med såhär i juletid så som något enkelt att baka eller någonting att pryda hemmet med.