SvartGula Modeller
Nu har jag äntligen införskaffat mig ett nytt objektiv vilket jag hoppas bidrar till bättre uppdatering. Mina SvartGula vänner fick agera modeller idag när jag skulle prova mitt objektiv. Jag gillar det än så länge så det ska nog bli bra! Ovan ser ni mina testbilder och även mina, vad jag tror, första bilder på humlor. Det var faktiskt riktigt kul att fota dom, haha eller så var det bara det att det var roligt att äntligen få hålla i kameran med ett felfritt fungerande objektiv igen.
 
Lovie #1

(Bilderna i collaget är från tumblr, inte mina egna)
Öppen rygg. Djup rygg. Mönstrad rygg. Alltså hur snyggt är det inte?! Förut var jag inte speciellt imponerad av det men det var nog mest för att jag själv inte passar i det men nu tycker jag det är hur snyggt som helst! Vad tycker ni?
Läs Mig

Nu har jag kommit hem och bland de första jag gjorde var att placera rumpisen ute på gräsmattan på min picknick-filt. Med mig som sällskap har jag tidningar, både nya och gamla som jag tänkte skulle få agera som tidfördriv ett tag framöver. Resten av kvällen ska jag bara fortsätta ta det lungt och mysa ner mig bredvid världens bästa killar. Kanske slänger jag in ett till inlägg lite senare, vi får se helt enkelt. Kram.